Μιλούν για εμάς τα παιδιά μας...

"Μετά το τέλος της τριετούς φοίτησής μου στο φροντιστήριο Άλφα νιώθω όχι μόνο την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους καθηγητές μου. Γι’ αυτή την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη από μέρους τους θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στα μέλη του φροντιστηρίου και
να τους παρακινήσω να συνεχίσουν την ίδια ποιοτική δουλειά."
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ | ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π.
"Στο Άλφα συνάντησα καθηγητές που με όρεξη και ενδιαφέρον με βοήθησαν να καλύψω τα κενά μου και να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου πάνω στα εξεταζόμενα μαθήματα. Με την βοήθεια τους κατάφερα να πετύχω την σχολή που επιθυμούσα."
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ε.Κ.Π.Α.
"Το μάθημα ήταν πάντα ευχάριστο αναλυτικό και κατανοητό και οι καθηγητές πάντα δίπλα μου ώστε να με ενθαρρύνουν, να με συμβουλεύουν για να με βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο να φτάσω τους στόχους μου. Σας ευχαριστώ λοιπόν για όλα, θα σας επισκέπτομαι συχνά!"
ΚΑΛΕΝΔΕΡΟΓΛΟΥ ΙΡΙΣ | ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
"Ο συνδυασμός εμπειρίας και γνώσης των καθηγητών μου ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα έλαβα τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχω το στόχο μου και να περάσω στην πρώτη μου επιλογή."
ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ | ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ο.Π.Α.
"Σαν απόφοιτος της Γ' λυκείου συνειδητοποίησα ότι η επιτυχία στις Πανελλήνιες δεν σχετίζεται μόνο με την ικανότητα του μαθητή να κατανοεί τη θεωρία και μεθοδολογία των μαθημάτων , αλλά και με τη συμπαράσταση και το κουράγιο που προσλαμβάνει από το περιβάλλον του. Γι'αυτό, νιώθω τυχερή που οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο 'Αλφα, στήριξαν την προσπάθεια μου τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο."
ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ | ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
"Μετά από δύο χρόνια στο φροντιστήριο συνειδητοποίησα ότι βάζοντας ένα στόχο και έχοντας σύμμαχο μου το ΑΛΦΑ η επιτυχία ήταν βέβαιη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ένα είναι σίγουρο: οι αναμνήσεις μου από το ΑΛΦΑ θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή!"
ΖΑΡΚΑΛΗ ΒΑΣΙΑ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Ε.Κ.Π.Α.
"Η φετινή χρονιά στο φροντιστήριο ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Η επιτυχία μου στο να μπω στη σχολή που ήθελα οφείλεται στη συμπαράσταση και ενίσχυση όλων των καθηγητών του φροντιστηρίου Άλφα. Μου έδωσαν τα εφόδια και την ψυχολογική υποστήριξη για να παλέψω για τους στόχους μου."
ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ | ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο.Π.Α.
"Η ευχάριστη κατάληξη των δύο χρόνων που έμεινα στο Άλφα αποδεικνύει τη σωστή και συστηματική δουλειά που γένεται με τους καθηγητές. Έμαθα να δουλεύω σκληρά και να μην απογοητεύομαι. Επίσης στους χώρους του φροντιστηρίου απέκτησα φιλίες και αναμνήσεις που θα με ακολουθούν σε όλη μου τη ζωή."
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π.
"Παρακολούθησα μαθήματα στο φροντιστήριο Άλφα προκειμένου να εισαχθώ στη σχολή που επιθυμούσα. Στο Άλφα συνάντησα καθηγητές γνώστες του αντικειμένου τους, μεταδοτικούς και ευχάριστους, που δε μεταγγίζουν απλώς τις γνώσεις τους αλλά επιπλέον εμπνέουν αγάπη για την επιστήμη. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να πετύχω τον στόχο μου, εισαγόμενος τέταρτος κατά σειρά στην σχολή επιθυμίας μου, καθώς και να συγκεντρώσω τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο 6ο Λύκειο Αμαρουσίου. Η συμβολή του Άλφα υπήρξε καθοριστική στην όλη πορεία και αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου."
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ | ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π.
"Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πέρασα στο φροντιστήριο άλφα!! Τις φιλίες που έκανα και κυρίως τους απίστευτους καθηγητές μου που με την υπομονή τους και τη σωστή καθοδήγησή τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!"
ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΣΟΦΙΑ | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π.
"Εξαιρετικό επίπεδο μαθήματος σε φιλικό περιβάλλον και με καθηγητές πρόθυμους να σε καθοδηγήσουν στην επιτυχία."
ΒΑΓΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ | ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ (Ο.Π.Α.)
"Έντεκα ολόκληροι μήνες σκληρής προετοιμασίας με: ποιότητα... ΑΛΦΑ!!!"
ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΑΡΗΛΙΑ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Π.Θ.
"Μετά από τα δύο και κάτι χρόνια συνεργασίας μας (στα οποία συμπεριλαμβάνονται χαρές, λύπες , άγχος και λίγο διάβασμα), θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με την δυνατή κλωτσιά σας με βοηθήσατε να περάσω την πόρτα της σχολής που ονειρευόμουν..."
ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
"Τρία χρόνια στο φροντιστήριο ΑΛΦΑ, με σκληρή δουλειά και άψογη συνεργασία, κατάφερα όχι μόνο να θέσω σωστούς στόχους, αλλά και να τους επιτύχω. Οφείλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν στην προσπάθειά μου παρέχοντάς μου τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη που χρειαζόμουν."
ΜΑΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ | ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
"Η χρονιά των Πανελληνίων αποτελεί μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο της ζωή μας. Στο φροντιστήριο, οι καθηγητές με τα αστεία, τα πειράγματα και την στάση τους μας ανακούφιζαν από αυτό το αφόρητο κλίμα. Χωρίς την βοήθεια και την συμπαράσταση τους, ο δρόμος προς την επιτυχία θα ήταν μακρύτερος και γι' αυτό τους ευχαριστώ!"
ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ | ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
"Ευχαριστώ τα φροντιστήρια << Άλφα>> που νοιάζονταν για μένα και δεν με άφησαν στην τύχη μου. Με ξυπνούσαν κάθε Σάββατο πρωί ώστε να μην χάσω το μάθημα. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς αυτούς τους ανθρώπους!"
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ | ΧΗΜΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ
"Με το πέρας της θεσμοθετημένης ταλαιπωρίας των μαθητών και με το πνευματικό τοπίο λιγότερο θολό, είναι καιρός να απονείμουμε τα δέοντα στους ανθρώπους που υπήρξαν συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας να καρπωθούμε την επιτυχία. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΑΛΦΑ, όχι μόνο για το γνωστικό υλικό που παρείχαν, αλλά και για την ψυχική υποστήριξη και τα μαθήματα ζωής που παρέδωσαν, χωρίς τα οποία δε φτάνει κανείς στο τέρμα του μαραθωνίου των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Καλή συνέχεια εύχομαι στο δύσκολο έργο που επιτελείτε και εύχομαι να βλέπω στο μέλλον τους ανθρώπους που υπήρξαν δάσκαλοι με όλη τη σημασία του όρου!"
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΕΙΡΗΝΗ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
"Αν και στο Φροντιστήριο Άλφα, ήμουν μόνο για ένα χρόνο στην τρίτη λυκείου, αυτός ήταν αρκετός για να πετύχω το στόχο μου για την Ιατρική."
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ
"Στα πρόσωπα των καθηγητών μου στο Φροντιστήριο Άλφα βρήκα ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ, μια δεύτερη οικογένεια που είναι ανοικτή για κάθε μαθητή."
ΧΑΤΖΑΚΗ ΕΛΙΝΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ
"Όταν άκουγα φροντιστήριο, περίμενα μια απλή αντιγραφή του σχολείου αλλά με λιγότερους μαθητές μέσα στην τάξη. Τελικά αυτές οι σκέψεις διαλύθηκαν στο φροντιστήριο Άλφα."
ΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ | ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ
"Όλοι ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά να καλύψει τυχόν κενά και αδυναμίες του. Με την εμπειρία τους με βοήθησαν χωρίς υπερβολές στο διάβασμα να μπω στη σχολή της πρώτης επιλογής μου."
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ ΚΛΕΙΩ | ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
"Όλο το μέρος της εξεταζόμενης ύλης είχε καλυφθεί διεξοδικά. Δε θα ξεχάσω ποτέ την προσφορά των καθηγητών του φροντιστηρίου, στην επίτευξη του ονείρου μου."
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
"Όταν περνάω έξω από το Άλφα, σταματώ για λίγα δευτερόλεπτα να περπατώ και σκέφτομαι όλες τις στιγμές που πέρασα σε αυτό, τους συμμαθητές και τους καθηγητές που με βοήθησαν να τα καταφέρω."
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΟΥΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
"Στο φροντιστήριο ΑΛΦΑ γνώρισα εξαιρετικούς καθηγητές που με βοήθησαν να οργανώσω με τον καλύτερο τρόπο το πλάνο μελέτης μου."
ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ | ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
"Η επιλογή του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ δεν ήταν κάτι τυχαίο για μένα, τόσο η αδερφή μου όσο και ο αδερφός μου τα προηγούμενα έτη κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους μέσω της ουσιαστικής βοήθειάς και επίβλεψης των καθηγητών. Το να πετύχεις δε θέλει μόνο κόπο, ίσως αυτό να είναι το λιγότερο, αυτό που χρειάζεται είναι μέθοδο, κάτι το οποίο κατέχει το φροντιστήριο ΑΛΦΑ. "
ΔΗΜΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ | ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
"Εμπιστεύτηκα το φροντιστήριο «ΑΛΦΑ» και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου και σίγουρα έκανα την καλύτερη επιλογή και δε θα ξεχάσω ποτέ τους καθηγητές μου αφού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου."
ΚΛΗΡΟΔΕΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
"Η επιλογή του φροντιστηρίου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άλφα για την σιγουριά που μου πρόσφερε, αλλά και για την στήριξη τους τις στιγμές που την χρειαζόμουν."
ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ | ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ